Perquè hauries de tenir publicacions digitals?

La indústria editorial està canviant molt ràpidament. No fa molt, si a algú li parlaven de la possibilitat de tindre una revista digital, obria els ulls amb incredulitat, perquè la seua mentalitat seguia associant dues paraules: revista i paper, però les publicacions digitals no són el futur, ja han arribat i el han fet per quedar-se.

Les noves tecnologies no només permeten la conversió de les publicacions en paper al format digital, sinó que ho recomanen. Els beneficis que pot aportar una revista digital respecte d’una publicació en paper són múltiples.

Sí, sens dubte, les publicacions digitals aporten múltiples beneficis. I no només les revistes digitals que és el primer que se’ns ve a la ment, quan pensem en aquest tipus de publicacions.

Segurament tots heu vist aquestes fantàstiques revistes digitals de moda, lifestyle, tendències. Són publicacions en què la vistositat dels continguts és realçada pel format i, al seu voltant, utilitzen moltes de les possibilitats d’aquest mitjà digital.

Però potser estigueu menys habituats a veure els avantatges de la digitalització d’altres documents empresarials: catàlegs de vendes, fullets informatius, publicacions empresarials (es van acabar aquests plans i avorrits dossiers empresarials) … Sí, fins i tot la carta del vostre restaurant guanyaria molts punts si es digitalitzés.

Nosaltres us podem ajudar en tot el procés, fins i tot us fem una assessoria prèvia abans de començar el projecte per trobar la millor solució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *