Raons principals I

La globalitat de les publicacions digitals

Oblida’t dels horaris d’obertura dels quioscs, l’accés a una publicació global es pot resumir en dues paraules angleses “Everytime and everywhere“.

Una publicació digital estarà disponible per als seus usuaris les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, simplement amb que tinguin una connexió a Internet. Fins i tot si la publicació es lliura en format APP mòbil, pot descarregar-se en els dispositius mòbils i pot ser llegida sense ni tan sols tenir connexió a Internet.

A més, pots accedir a les publicacions digitals des de qualsevol lloc del món, ja estiguis en una reunió empresarial, en un aeroport, a l’habitació del teu hotel o en una paradisíaca platja.

Actualització del format

Derivat del caràcter digital del seu format, hi ha el fet que una publicació digital pot estar permanentment actualitzada. Que hi ha un error a la pàgina 47?, no passa res, doncs es substitueix aquesta pàgina per la correcta, es torna a pujar la revista …i… tot solucionat!.

A més, en cas que les publicacions digitals siguin periòdiques, com és el cas de les revistes digitals, en el moment de la seua publicació s’incorporen a biblioteques virtuals en els servidors del proveïdor (sense ocupar espai al teu dispositiu). Només has d’anar a la biblioteca virtual del teu proveïdor per accedir a les últimes publicacions (o a totes les altres).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *