Raons principals!

La globalitat de les publicacions digitals

Oblida’t dels horaris d’obertura dels quioscs, l’accés a una publicació global es pot resumir en dues paraules angleses everytime – everywhere.

Una publicació digital estarà disponible per als teus usuaris les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Simplement els cal una connexió a Internet. Fins i tot si la publicació es lliura en format app mòbil pot descarregar-se en els dispositius mòbils i pot ser llegida sense estar connectat a la xarxa.

A més, pots accedir a les publicacions digitals des de qualsevol lloc del món, ja siguis en una reunió empresarial, en un aeroport, a l’habitació del teu hotel o en una platja paradisíaca.

Actualització del format

Derivat del caràcter digital del seu format, hi ha el fet que una publicació digital pot estar permanentment actualitzada. Que hi ha un error a la pàgina 47?, no passa res: se substitueix aquesta pàgina per la correcta, es torna a pujar la revista i… tot solucionat!

A més, si les publicacions digitals són periòdiques, com és el cas de les revistes digitals, en el moment de la seua publicació s’incorporen a biblioteques virtuals en els servidors del proveïdor (sense ocupar espai al teu dispositiu). Només has d’anar a la biblioteca virtual del teu proveïdor per accedir a les darreres publicacions (o a totes les altres).

Adaptabilitat

En les publicacions digitals, el format és responsive o responsiu, és a dir, es distribueix de manera dinàmica i s’adapta a qualsevol pantalla i, així mateix, a qualsevol dispositiu mòbil.

Òbviament l’experiència lectora no serà igual en un ordinador d’escriptori que en una tablet o tauleta o un smartphone o telèfon intel·ligent, però en tots serà satisfactòria i permetrà accedir a totes les opcions que ofereix el format.

Sens dubte el format de dispositiu estrella per aconseguir una experiència lectora òptima són les tauletes, que permeten que aquesta experiència sigui al més pròxima possible a una publicació en paper (augmentada enormement per les possibilitats del món digital).

Si vols més informació info@caduf.net

Per què hauries de tenir publicacions interactives?

La indústria editorial canvia molt ràpidament. No fa gaire temps, si a algú li parlaven de la possibilitat de tenir una revista digital, obria els ulls amb incredulitat, perquè la seua mentalitat continuava associant dues paraules: revista i paper. Actualment, però, les publicacions digitals no són el futur, ja han arribat, i ho han fet per quedar-se.

Les noves tecnologies no només permeten la conversió de les publicacions en paper al format digital, sinó que ho recomanen. Els beneficis que pot aportar una revista digital respecte d’una publicació en paper són múltiples.

Sí, sens dubte, les publicacions digitals aporten molts beneficis. I no només les revistes digitals, que és el primer que ens ve a la ment quan pensem en aquest tipus de publicacions.

Probablement tots heu vist aquestes fantàstiques revistes digitals de moda, estils de vida, tendències… Són publicacions en què la vistositat dels continguts és realçada pel format i, al seu voltant, utilitzen moltes de les possibilitats d’aquest mitjà digital.

Però potser esteu menys habituats a veure els avantatges de la digitalització d’altres documents empresarials: catàlegs de vendes, fullets informatius, publicacions corporatives (s’han acabat els dossiers empresarials plans i avorrits)… Sí, fins i tot la carta del vostre restaurant guanyaria molt si es digitalitzés.

Nosaltres us podem ajudar en tot el procés. Fem un assessorament com a pas previ per trobar la millor solució.

Si vols més informació info@caduf.net